Снимка Петър Манчев, Забелязано в СофияМомчето, което загина при верижния сблъсък

...
Снимка Петър Манчев, Забелязано в СофияМомчето, което загина при верижния сблъсък
Коментари Харесай

Все още не е ясна самоличността на момчето, загинало при сблъсъка на мотрисите в София

Снимка Петър Манчев, " Забелязано в София "

Момчето, което почина при  верижния конфликт на три трамвая в столичния жк Дружба тази заран , е било премазано сред две от мотрисите, до момента в който пресича релсите. Самоличността му към момента не е открита, защото не е имало документи у себе си. 

Общо шестима са потърпевшите при случая, заяви представителят на столичната Спешна помощ Катя Сунгарска, представена от  Dir.bg . Първоначално от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че ранените са 10.

``
реклама

Сигналът за инцидента, който стана сред две трамвайни спирки на бул. " Искърско шосе ", е подаден към 11.40 ч. Веднага на място са изпратени екипи на полицията, Спешна помощ и столичния " Електротранспорт ". 

В УМБАЛ " Света Анна " са превозени пет дами и един мъж на възраст от 29 до 71 години. Сред тях е ватманът на едната мотриса - жена с порезна рана на главата и разтърсване на мозъка. Тя е приета в болница в Клиника по неврология.

Другите пациенти са най-вече с гръдни контузии. След прегледи те са освободени за домашно лекуване, оповестиха от болничното заведение.

Шестият потърпевш - също жена, е откарана в ИСУЛ.  

" Неспазване на отдалеченост е евентуалната причина за злополуката. Първият трамвай е аварирал и е спрял. Състав от други две мотриси е изчаквал зад него, при което трети не е спрял и е провокирал произшествието. Ватманът не е видял спрените трамваи, които изчакват оправянето на дребния механически проблем.

Момчето е слязло от трамвая, който е бил развален, тръгнало е да пресича през линията и по този начин се стига до блъскането му. Ватманката, която е управлявала трамвая, който е предизвикал конфликта, е с огромен - 31-годишен професионален опит ", изясни пред публицисти зам.-директорът на столичния електротранспорт инж. Иво Василев.

Според очевидци на нещастието, починалото момче е гледало в мобилния си телефон, до момента в който прекосявало релсите. 

Огледът на място продължава. Движението на трамваите е спряно. Образувано е досъдебно произвеждане. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР